【結婚四周年】古巨基晒老婆拖手收花相 「是世界盃,也是我們的註冊日」

圖︰古巨基同老婆Lorraine結婚4周年,基仔於ig分享太太收花相,認真sweet sweet!(ig圖片)

古巨基(基仔)同老婆Lorraine於2014年7月結婚,事隔4年,世界盃進入決賽之時,也是二人結婚4周年紀念。琴日(12日)晚上,基仔就於ig貼出Lorraine嘅拖手相同埋收花相,留言︰「四年前的七月份,是世界盃,也是我們的註冊日。很想知道收到玫瑰的感覺 四週年快樂。」真係sweet爆燈!

二人甚少分享合照

其實Lorraine一向都避免公開自己同基仔嘅相片,除咗結婚相,平日都好少見到二人合照。有網民半夜睇到基仔放閃,留言話,「夜晚睇到你個post 都曬到眼盲 any肥,super sweet」,其他網友都大讚「羨慕死人」、「哇,幸福」、「好浪漫古生古太」。

圖︰基仔同Lorraine真係要到結婚先公開二人合照。(微博圖片)
圖︰當年基仔親手繪製大型婚宴backdrop!(微博圖片)
圖︰Lorraine榮升古太後,依然唔太願意上鏡。(ig圖片)
分享: