【愛的計劃?】岑麗香飛巴黎賣關子 「tell you more later!」

圖︰岑麗香早上於ig上載機艙相,為「love project」飛巴黎。(ig圖片)

6月中宣佈與無綫解約的岑麗香,指自己要到加拿大休養身體,相信是為懷孕做好準備。今日(9日)朝早,香香於ig上載新相,指自己準備飛巴黎,仲留言話︰「Paris, mon cheri! #loveproject #tellyoumorelater! #feelingblessed」唔知香香呢個「愛的計劃」詳情如何呢?

發千字文宣佈離巢 不時ig分享靚相

33歲嘅香香公主於6月17日在ig發千字文,宣佈離開TVB「娘家」,此後亦不時在ig分享靚相,以解一眾Fans相思之苦。香香在相片中流露笑容,同時見她正能量爆滿,相信經過在加拿大的一輪休養,已「叉足電」,準備迎戰「love project」了!

圖︰香香在留言提到︰「我暫時俾心機同屋企人放假,讓身體回復最佳狀態!放完假再努力工作,到時再見,Love」。(ig圖片)
圖︰香香公主不時在ig分享靚相,同時發放正能量。(ig圖片)
分享: