為朋友囡囡慶生 阿嬌母愛滿溢

圖:鍾欣桐同友人女兒。(IG 圖片)

「阿嬌」鍾欣潼上月底與「醫界王陽明」賴弘國在洛杉磯舉行婚宴,正式升呢做幸福人妻,圈中好友及粉絲都非常替她高興!一向喜歡小朋友的阿嬌雖然暫時未有好消息公布,不過從昨日(11日)她在社交網貼出的新相當中,就成個慈母樣出晒嚟啦!

網民大讚阿嬌有母愛

話說阿嬌去咗參加朋友囡囡的生日派對,她送上一大盒糖果禮盒給壽星女做禮物,更抱著壽星女合照。阿嬌留言話:「預祝得意毛毛豬生日快樂 #發燒中 #慘慘豬 #快啲好番就可以食糖糖啦 #你記得請番一粒好好味嘅糖糖俾(畀)我同你好鐘(鍾)意嘅michael哥哥喎。」阿嬌抱著小朋友影相時眼神溫柔,不經意流露出一臉慈母樣。相片一出,網友都留言表示:「看來夫妻倆都喜歡孩子」、「不當媽對不起自己」、「阿嬌好有母愛,你將來一定係個好媽媽姐」、「邊個做到你子女一定會好幸福姐」,睇嚟網友都非常期待阿嬌可以早日宣布好消息哦!

分享: