仍係準賴太 阿嬌:我哋未簽紙 12月香港擺酒

賴弘國貼婚禮親友合影。(Instagram圖)

鍾欣潼(阿嬌)昨晚(6號)同新婚老公賴弘國(Michael)十指緊扣出閘,被大批傳媒包圍。被問及何時於香港擺酒,阿嬌表示唔係網傳嘅9月,「係12月,但係未搵到地方。」至於二人上月僅喺洛杉磯舉行婚禮儀式並未登記註冊,阿嬌坦言:「我哋真係係未簽紙!」

阿嬌話:「我哋真係係未簽紙!因為我哋真係一齊嘅時間唔係話太長。」

37歲嘅阿嬌與32歲嘅賴弘國上月喺美國舉行百萬婚禮,賴弘國婚禮致詞時邊哭邊說:「我們是來自不同家庭、文化、背景的人,她工作已經很忙,又很花時間的去跟我維繫這段感情……走到今天這一步……我真的很謝謝她。遇到了對的人……」阿嬌亦激動哽咽話:「我覺得我哋呢段感情真係唔容易,因為咁遠嘅距離,但係大家花咁多嘅時間盡量去見面、維繫,可能我唔係咁成熟,Michael亦都更加要時間去照顧我……我哋會好努力咁互相扶持、互相鼓勵。」

分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟