【現身支持】劉德華見證囡囡幼稚園畢業 成觀禮現場焦點

圖片:去年劉德華才剛獲頒授榮譽文學博士學位。(樹仁大學官方圖片)

今日(6日),灣仔新伊館舉行了一間幼稚園的第五十三屆畢業典禮,好多家長一早到場,等待見證子女成長一刻。當校董上台致辭時,台下突然起哄,好多家長都舉機對着觀眾席某一個位置瘋狂拍照…… 原來是天王劉德華與太太朱麗倩!

劉德華與朱麗倩的愛女劉向蕙亦係今次典禮嘅畢業生,仲同其他同學仔排隊上台領畢業證書!雖然場面有少少尷尬,而且有唔少家長向劉德華揮手,但劉天王仍然保持笑容,大方讓家長拍照,非常友善。而朱麗倩則在旁影相,紀錄囡囡人生入面其中一個重要時刻。

女兒是劉德華永遠的焦點!

同學仔逐一上台領畢業證書,輪到囡囡劉向蕙時,劉天王非常興奮,劉太則不停拍照。囡囡於台上表演時,二人更加雀躍,變咗囡囡的粉絲,不停拍手鼓掌!

劉德華去年才獲得樹仁大學頒授榮譽文學博士學位,現在又迎來囡囡幼稚園畢業,相信他一定好開心!

【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟