【幾時嫁人?】佘詩曼43歲生日 感恩有好友一同慶生

佘詩曼今日(28日)迎來43歲生日,獲一班好友提早同佢慶祝生日!阿佘在ig、微博分別貼出慶生相片,現場真係星光熠熠!

圖︰阿佘在ig、微博分別貼出慶生相片。(ig、微博圖片)

生日會除咗有「6魔女」梁靖琪、湯盈盈、文頌嫻、姚樂怡、周家蔚、鍾麗淇出席,不少圈中好友亦有現身同阿佘慶祝,包括︰謝天華、洪天明、陳山聰、歐陽震華、周家怡、陳早茵、康華、郭少芸、麥子樂、衛志豪等。

單身也可活得精彩!

阿佘喺微博留言話︰「充滿笑聲的一個晚上。我的43。感恩有你們」而粉絲們亦紛紛留言,向阿佘送上祝福,亦有網民向阿佘「逼婚」︰「佘佘你趕緊嫁,從小看你的劇長大的,這麼多年了,希望你幸福哦~」不過有網民則認為,阿佘嘅單身生活,證明咗單身也可活得精彩︰「Your beauty to proved all girls that even single life can be fruitful and pretty like you, so proud of you pretty Charmaine, happy blessed birthday」

自從2009年同鄭嘉穎分手後,佘詩曼多年來嘅戀情一直都未有開花結果。十年快過,唔知阿佘會否如玄學家李居明所言,於2019年行桃花運而覓得真命天子呢?

分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟