【對方係…?】胡鴻鈞談初戀:唔投入段感情導致分手

胡鴻鈞(Instagram圖片)

歌手胡鴻鈞(Hubert)最近接受電台訪問,中學時代曾就讀著名男校的Hubert,預科則轉到商科學校,他表示因當時身邊朋友都轉讀該商科學校,加上家人想他讀商科及從商,故此也轉到該學校,最後更順利考入大學,不過Hubert卻表示家人思想傳統,認為男人要發達就要做生意,但他自知非做生意材料,只是聽從父母的話讀商科而已。

初戀情人係女仔

至於講到Hubert曾讀過男校,問到初戀是否男同學?他即表示對方是女生,因自己是籃球隊關係,有不少聯校活動會認識到女校生。然而他表示後來因女友要到英國讀書,最後Long D兩年後分手,並認為分手責任在自己身上:「其實個女仔好好㗎,每日都堅持傾電話、又寫日記,佢會將啲日記拎返畀我睇,等我知道佢做過啲乜,反而自己好衰冇睇晒。」Hubert又否認當時變心,只是自己不太投入那段感情,專注了其他事導致分手。

分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟