終於「自首」!許廷鏗認同胡鴻鈞同遊冰島

許廷鏗、胡鴻鈞(Instagram圖片)

歌手許廷鏗(Alfred)及胡鴻鈞(Hubert)這對「緋聞情侶」,近日在社交網不約而同上傳多張在冰島旅行的照片,繼而被網民猜想兩人是否同遊冰島,後來他們還上載睇極光的照片,被眼利的網民發現兩張相背景一模一樣,紛紛要求他們解釋!

兩人分別上載睇極光嘅相,畀網民發現背景一模一樣(Instagram圖片)

承認同遊冰島

面對網民不斷的進擊,Alfred在昨日終於「自首」,承認與Hubert同遊,他在社交網上傳一張超遠距離拍攝的合照,不過相中卻多了三個「電燈膽」,而Alfred則留言說:「好啦好啦~ 有合照喇!」他否認今次旅行是度蜜月,還Hashtag「年年都呢個時間都一班人去旅行㗎喇」,仲講笑說「#問點解冇合照 #人哋依家一哥嚟㗎喇 #本尊咁容易同人合照㗎咩」最後Alfred還預告到了旅程第二站會開Live滿足網民添!

許廷鏗上傳「合照」找數(Instagram圖片)
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟