收陳嘉寶賴慰玲利是 鄭嘉穎被網民催婚

鄭嘉穎收陳嘉寶及賴慰玲利是(Instagram圖片)

藝人陳嘉寶(Anjaylia)及賴慰玲(Winki)不約而同於去年8月28日入紙結婚,並且各自在去年正式同另一半拉埋天窗,Winki更在12月初誕下囝囝Marat。今年Anjaylia及Winki首次以人妻身份派利是,兩人都非常興奮,她們更帶埋另一半同鄭嘉穎及陳凱琳團拜,由於鄭嘉穎及陳凱琳還未結婚的關係,嘉穎還可以收到她們的利是添!

陳凱琳、賴慰玲、陳嘉寶(Instagram圖片)

鄭嘉穎被網民催婚

事後Anjaylia及Winki都有將合照上傳至社交網,Anjaylia留言說:「和梁太都是第一年派利是+ Marat 第一年收利是❤ #契仔仔得意 #新年快樂 #派嘅開心 #收嘅又開心」至於Winki則留言說:「帶Marat去逗利是 要派利是比(畀) 鄭生 陳小姐 Wakakaka」而Winki上傳的其中一張照片中更見嘉穎抱住Marat時流露出濃濃的父愛,不少網民都趁機催婚,希望「鄭生同陳小姐快啲拉埋天窗,然後下年新年派利是畀Marat」,未知今年能否聽到兩人的好消息呢?

鄭嘉穎抱B充滿父愛(Instagram圖片)
鄭嘉穎被網民催婚(Instagram圖片)
分享: