【好多小朋友】打風帶挈 林盛斌與陸永兩家庭搞聚會

藝人林盛斌(Bob)及陸永同樣都是大忙人,不時都要出埠工作的兩人常常無法與家人相聚,不過由於昨日(15號)打風的關係,Bob及陸永除了擁有陪伴家人的時間外,更獲得與朋友互相見面的機會!

得Bob三個女望鏡頭

Bob昨日與老婆仔女一行六人前往陸永家中聚會,他更於社交網上傳一張大合照,並留言說:「唔係打風,我諗要約多半年先成事,終於見到兩位陸小姐同特別嘉賓洪先生….點解淨係我三個女望鏡,陸生你屋企係咪有嘢?」相中除了見到陸永兩個囡囡Hannah、Simsim以及Bob的三個囡囡加囝囝外,還出現一位小朋友,不過照片中搞笑之處是除了Bob的三個女外,Hannah、Simsim及另一名小朋友均望着另一面,Hannah及Simsim更是有默契般擘大個口,非常可愛!至於網民見到照片中一共有7個小朋友,都不禁留言說:「好熱鬧兒童天地。」

林盛斌Instagram留言
林盛斌Instagram留言
分享: