林珊珊大女踏入30歲 一家四口罕有晒合照慶祝

林珊珊於23歲時與前香港飛魚李啟淦奉女成婚,先育誕下長女李澄(西瓜)及幼女(野人),然而兩人的婚姻僅維持4年就結束,有傳當年因為李啟淦有小三導致離婚,而兩個女兒則跟林珊珊。

罕有一家四口全家福

上個月29日正值大女西瓜30歲生日,由2字頭踏進3字頭這特別日子,一家人當然要好好慶祝,野人更罕有晒一家四口全家福!野人在社交網留言祝賀家姐:「今年家姐生日,媽咪同我安排咗一個驚喜俾(畀)佢。我自己再搵咗一個機會去俾(畀)多個驚喜俾(畀)佢。由兩年前開始,佢成日好怕30歲嘅來臨或會覺得自己有好多事情上未做得好好。所以我想俾(畀)一個好嘅回憶佢,令佢回上起哩(呢)一日係會開心嘅。❤希望你感受到。什麼事情也好,我一直都會支持你❤ 家姐,我愛你」至於家姐西瓜亦有回覆說:「gum sweet gei(咁sweet嘅) love you too.」

分享: