又有藝人撞樣?傅穎女扮男裝激似鹿晗

藝人傅穎(Theresa)早前在北京拍攝最新的宣傳照,更花了12小時拍攝多個造型,其中有大露背顯出柔情一面,而在眾多造型中,Theresa及攝影師認為最吸睛、最有新鮮感的照片竟然一輯她女扮男裝的黑白照!Theresa亦有將其中一張女扮男裝相放上社交網,豈料獲不少網民表示同韓國天團EXO的前成員鹿晗撞樣!對此她表示:「鹿晗靚仔過我好多,同佢比比唔到。被人話男裝靚仔都幾好,希望未來有扮演男裝嘅演出機會。」

傅穎女扮男裝被網民指似鹿晗
傅穎女扮男裝被網民指似鹿晗
鹿晗(微博圖片)
鹿晗(微博圖片)
傅穎大露背
傅穎大露背
傅穎試咗多個造型
傅穎試咗多個造型

整薑餅人同粉絲預祝聖誕

至於Theresa將於今個月22日迎來33歲的生日,日前她在廣州出席粉絲為她提早搞的生日會,為了答謝粉絲多年來的支持,Theresa在生日會前一日特意到製餅店整薑餅,問到為何選擇整薑餅人?Theresa表示知道12月的聖誕節,自己未必有時間可以抽空到廣州與粉絲慶祝,所以 趁聖誕節未到先送薑餅人,預祝大家能有個歡樂聖誕!另問到其生日願望?她則表示:「生日願望係希望今年剩低嘅幾個月時間,可以去學嘢充實自己。」

傅穎整薑餅人畀粉絲
傅穎整薑餅人畀粉絲
粉絲為傅穎提早搞生日會
粉絲為傅穎提早搞生日會
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟