個唱門票火速爆滿 側田盼明年開Part 2

歌手側田將於12月8、9日假紅館舉行《側田CHAPTER FREE巡迴演唱會2017香港站》,門票於今日(12號)正式公開發售,直至下午一時已經火速爆滿!不少歌迷都紛紛在網上留言,希望能夠盡快加場!

側田興奮到想搵嘢騷

然而因紅館檔期緊密的關係,加場絕非易事,故此側田希望明年盡快舉行演唱會Part 2!對於門票火速售罄,側田表示很感謝歌迷的支持,以及在入行12年裏面,在他們陪伴下一起成長:「好High!收到電話知道呢個消息嘅時候好興奮,喺屋企度Free style咁跳起舞嚟,都唔知係咩舞!反應咁好,我諗真係唔露唔得,等我諗吓除咗一嚿腹肌仲有乜嘢可以露先!」

側田得悉個唱爆滿後感到興奮
側田得悉個唱爆滿後感到興奮

香港站有新嘢

側田今次除了與大家分享這些年來的音樂點滴,一同見證自己在音樂的成長外, 香港站還會加多一PART主題是未來的新元素在內。而他現時忙於練舞的同時,還要加緊開會度Rundown,希望為歌迷帶來難忘的個唱。

側田預告香港站有新元素
側田預告香港站有新元素
側田
側田
分享: