【懷孕7個月】胡杏兒狂嗌60隻小籠包 老公嚇到O晒嘴

很多時候女人隨住懷孕的過程,除了口味會變得不一樣外,甚至連食欲都會大增!這個言論在懷有7個月身孕的藝人胡杏兒身上完全能夠體現出來。

兩個人食60隻小籠包

話說杏兒最近前往上海,為大陸新劇《那年花開月正圓》宣傳,而老公李乘德Philip)更飛到當地做跟得老公陪杏兒,而他昨日(831號)於社交網上傳與杏兒一起吃小籠包的照片,不過亮點卻在他們枱上的小籠包,皆因見到枱上有五大籠不同口味的小籠包,每籠均有12隻,加起來有60隻小籠包!而從杏兒的表情來看,她似乎有信心清晒張枱嘢食,相反Philip就皺晒眉兼擘大個口,似乎有啲嚇親!他都不禁留言說:「This is what happens when you leave the ordering to your pregnant “I want to taste different flavours” wife……(當你畀一個想試唔同口味嘅懷孕太太落單嘅話,就會發生呢啲事)」

分享: