劉溫馨洗板式曬三點式相 網民流晒鼻血求繼續洗板

無綫近年為求話題性,不時要旗下女藝人性感上陣,亦因此造就一班好身材的「咪神」上位,當中包括歐陽巧瑩、陳婉衡、陳偉琪、朱智賢等,而2013年參選香港小姐的劉溫馨亦憑住33C性感身材,加入無綫後有不少工作機會,而嚟緊無綫不少重頭劇如《宮心計2深宮計》、《溏心風暴3》亦有她的演出,發展尚算不俗!

嘟嘴扮可愛(Instagram圖片)
嘟嘴扮可愛(Instagram圖片)

網民流晒鼻血

正所謂有好身材自然唔怕騷,劉溫馨今日(7號)於社交網洗板式上傳三點式泳裝自拍照,並留言說:「今天客串#果欄中的江湖大嫂第六集 ,又來到拍攝amazing summer 廣告的豪宅拍攝,陣間可以與工作於娛樂,順便游下(吓)水。」見到她高炒加上嘟嘴的樣子,性感得嚟帶點可愛,難怪有網民都不禁留言話「 甘(咁)pinky既(嘅)三點式look, 再配埋你呢個甘(咁)甜既(嘅)pretty smile ,簡直索到無人有」該網民仲話流晒鼻血添!同時網民亦歡迎她繼續盡情洗板,等網民可以見到她更多三點式靚相!

網民睇到流晒鼻血(Instagram圖片)
網民睇到流晒鼻血(Instagram圖片)
劉溫馨(Instagram圖片)
劉溫馨(Instagram圖片)
分享:
【#有禮送】下載 @ 流動新聞 📱手機APP!玩遊戲
💌送你《祟光》現金券
💌送你《鴻福堂》現金券
💌送你《百佳》現金券
🍺送你德國手工啤
👉👉一玩即知中咩獎!🤟