梁浸浸整蠱鄭希怡 契媽蔡卓妍力撐:佢似係俾你恐嚇

藝人鄭希怡(Yumiko)自從誕下囡囡梁浸浸後,不時在社交網上傳梁浸浸的生活照,大晒家庭樂,她更幫囡囡開咗個社交網帳戶,定期上傳囡囡靚相,粉絲人數更不比Yumiko弱太多!

梁浸浸水着照(Instagram圖片)
梁浸浸水着照(Instagram圖片)

梁浸浸玩嘢

Yumiko最近同老公囡囡一齊去旅行,今日(12號)她又上傳新相,她在囡囡的社交網上傳囡囡的水着照,仲留言說:「呢幾日好似食多咗少少⋯ ? #肥嘟嘟 #食多咗 #向肥妹之路進發」,至於自己的社交網則上傳同囡囡的合照!其後她更上傳一段囡囡刷牙的短片,片中Yumiko問囡囡「聽日仲游唔游水?」、「聽日食唔食雪糕?」、「想唔想返香港?」,點知梁浸浸奸笑咁一時點頭一時擰頭,好似玩緊Yumiko,難怪她都留言說:「我嚴重覺得⋯妳開始整蠱我啦! #刷牙talk #happygirl #女人係善變 #估唔到妳咁細個就有呢個特質 #邊個教妳開始整蠱媽咪 」至於契媽蔡卓妍則留言撐梁浸浸,仲話:「佢似係俾你恐嚇多啲!」

梁浸浸整蠱Yumiko(影片截圖)
梁浸浸整蠱Yumiko(影片截圖)
蔡卓妍留言力撐梁浸浸
蔡卓妍留言力撐梁浸浸
分享: