聽到好姊妹有咗喊足十分鐘 賴慰玲揭曉當事人是誰

藝人賴慰玲日前趁生日前於社交網上宣布佗B五個月,隨即引來不少的圈中好友及網民的祝福,當時賴慰玲還自爆說有一個好姊妹得知她懷孕的消息時喊到收唔到聲:「其實佢哋知道嘅時候,興奮到喊咗,有一個喊左(咗)10分鐘,我坐係(喺)隔離(籬)束手無策。」

爆蔡思貝喊足10分鐘

而她昨日於社交網上傳一班好姊妹為她慶生的照片,照片中包括陳凱琳、蔡思貝同陳瀅,其中陳凱琳及蔡思貝更是素顏示人,不過思貝就選擇加個口罩。而賴慰玲除了感謝好姊妹外,更終於揭曉誰人聽到自己佗B消息後喊足10分鐘:「full of love @ghlchan(陳凱琳)&我孻叔幫我BB改緊英文名 @missjni(陳瀅)細細聲講:你係我第一個朋友有咗! @sisleychoi(蔡思貝)就係喊左(咗)10分鐘嗰個人 」她表示陳凱琳同男友鄭嘉穎正為BB改英文名,而蔡思貝正是那個喊到自己束手無策的人!不少網民都再祝賀賴慰玲有喜,更留言說想不到喊足10分鐘的人會是蔡思貝!

分享: