否認有爆料 楊愛瑾視吳雨霏為心目中重要的人

昔日好姊妹吳雨霏(Kary)及楊愛瑾(Miki)因為「小產爆料」一事而搞到冇Friend做,難為鄧麗欣(Stephy)及區文詩(Angela),約食飯都要分兩次!月初StephyAngela相約壽星女Kary食生日飯,Miki就無影兼無祝福;前晚StephyAngelaMiki食飯,就未見Kary,似乎關係難以修補。

Miki否認不和

而主角Miki於星期四出席活動,是她產後首次現身活動,她接受傳媒訪問時,被問到與Kary的關係?她強調自己沒有對外爆過Kary小產一事,並表示身邊朋友都知道自己如何對待朋友,至於跟Kary已經認識15年,永遠當對方是朋友:「佢係自己心目中好重要嘅一個人,亦唔想段友誼冇咗。」Miki又解釋最近自己忙住湊小朋友,Kary則忙出碟及旅行,所以最近的聚會都不見對方蹤影:「我哋都有聯絡,都想約出嚟見面。」

楊愛瑾 (Instagram圖片)
楊愛瑾 (Instagram圖片)
分享: