張美妮宣佈有喜:要當爸爸媽媽啦!

38歲的張美妮2013年嫁給髮型屋老闆黃偉強,婚後不時幫老公打理餐廳和髮型屋的生意。張美妮今日在facebook宣佈好消息:「感恩上帝的恩典,我們家庭將會迎接新成員,我和老公要當爸爸媽媽啦!心情真係嘅開心又緊張,以滿滿的愛期待BB的來臨!」據知預產期為6月,暫時未知BB的性別。

美妮接受媒體訪問時表示:「好感恩終於有BB呀,都計劃咗一段時間,害喜又唔算好嚴重,但之前一直都好攰好攰同埋有失眠,好在胃口都好好,不過呢幾日都開始精神番,仲可以帶狗仔去散步。」她現在完全停工沒有拍劇,「但係就照樣都有接一啲做嘉賓唱吓歌,同埋KOL嘅job,呢樣可以喺屋企做。」

美妮說老公近年明顯特別緊張自己,常常早放工回家陪她,令她覺得好sweet,「我嘅預產期係喺6月,未知BB嘅性別,不過仔定女我同老公都咁鍾意,好期待BB嘅來臨,有好多朋友話陀B嘅過程好難忘,真係要好好感受吓!」
張美妮宣佈有喜。(圖片取自FB)
分享: