遺傳老爸余文樂?麥玲玲:BB仔桃花會好旺

麥玲玲預測余文樂BB桃花運旺。(余文樂IG圖)

余文樂太太王棠云10日下午剖腹產子,樂仔傍晚喺Ig貼咗張BB手手嘅相,承認升級當爸,仲介紹囝囝英文名叫Cody。玄學家麥玲玲講到Cody出世就話「個樣係靚仔命格本身英氣,桃花旺多多。」早前,麥玲玲師傅跟余文樂間中會於首映等場合碰面,更巧合地選用同一化妝師,又被同一間髮型屋贊助。麥師傅指余文樂的命格適宜發展異地姻緣,「姻緣運方面,他的命格具『紅艷煞』,『紅艷煞』等同桃花星,代表異性緣強、桃花極旺。」Cody桃花旺似乎「遺傳」了爸爸。

BB仔命格本身英氣

對於Cody出世,玄學家麥玲玲話:「BB仔2018年5月10日下晝大概3點零鐘出世,命格屬水財旺,通常會旺爸爸多啲,個樣係靚仔命格本身英氣,桃花旺多多,做嘅嘢唔係表演行業,做紀律部隊、軍政界呢一類比較適合。」

余文樂、王棠云婚紗照。(網絡圖片)

余文樂去年底迎娶29歲的台灣女模兼「皮帶千金」王棠云,二人在澳洲舉行婚禮,當時就有傳兩人閃婚係因女方已懷有身孕幾個月。麥師傅指余文樂「命格妻運不錯,而且是『因妻得財』的格局,容易結交經濟條件好的異性,而且婚後有助他運勢更順暢,對其財運及事業發展也有幫助。」

分享: