從小靚到大!盤點TVB現役女星學生相

TVB現役女星李佳芯陳自瑤 江嘉敏等人學生相。(網絡圖片)

近日網上流出一斑TVB現役女星嘅學生相當中有唔少在學生時期已經係校花,香港小姐冠軍馮盈盈(Crystal),學生時期就係眼大大臉尖尖,睇返著住校服嘅最索人妻陳自瑤(Yoyo)學生時期已經係女神級!

馮盈盈(網絡圖片)

36歲的陳自瑤(Yoyo)係TVB最索人妻之一,生咗一個女的保養得宜,身材依然Fit爆,唔差得過一線花旦!

陳自瑤(網絡圖片)

早年公開承認整容和隆胸的莊思敏(Jacquelin),睇返佢啲學生相,第一感覺係好清純不做作,不施脂粉反而更加清秀。

莊思敏(網絡圖片)

榮升媽媽的吳若希之前一直畀人話佢「包包面」,睇返學生時期嘅佢,未施脂粉,眼睛望落更細,臉形顯得更大。

吳若希(網絡圖片)

TVB上位小花江嘉敏(Kaman)於劇集《親親我好媽》中清純學生形象出道,成為宅男女神。據悉,Kaman仲參加過校花校草選舉,學生時期樣子同現在一樣靚。

江嘉敏(網絡圖片)

28歲的TVB小花蔣家旻看上去仍似清純女學生,睇返學生時期嘅佢,眼大大、皮膚白白淨淨,和現在無咩分別。

蔣家旻(網絡圖片)

學生時期的黃翠如曾接受電台訪問,當時及肩短髮的佢屬於女班長型。

黃翠如(網絡圖片)

已成功上位成為TVB一線花旦的李佳芯(Ali)從小三演到法官,形象多變,男女觀眾通殺。學生時期的Ali長髮大眼瓜子臉,標準女神樣。

李佳芯(網絡圖片)

睇返黃山怡(糖妹)張學生相,學生時期嘅佢,雖然皮膚黝黑,髮型有點散亂,好可愛。

黃山怡(網絡圖片)

學生時期嘅劉佩玥(Moon)穿著運動服,臉尖尖五官清秀分明,不施脂粉更顯清純。

劉佩玥(網絡圖片)
分享: