疑戀江嘉敏得罪無綫  郭子豪操肌博翻身

郭子豪否認戀江嘉敏﹝網絡圖片﹞

有「港版阿諾」之稱的郭子豪(Arnold)2014年加入無綫拍劇,戇男形象曾俘獲唔少「姐姐級」藝人歡心,憑無綫劇《親親我好媽》及《三個女人一個「因」》火速上位的他,早前更被安排擔任劇集《好日子》第三男主角。不過,去年底Arnold被爆因拍《親》劇時與江嘉敏的感情問題多次缺席活動,惹怒無綫高層,最後被飛出《好》劇!據悉,為輓回事業,Arnold決定參加今年八月底舉行的健美比賽。

Arnold最近狂食及做Gym,每日要吸收相等於25碗飯的5,200卡路里,已於4個月內增40多磅,胸肌更由原本的40吋暴脹至48吋,臂圍更達18吋,希望以肌男形象重回巔峰!

江嘉敏﹝網絡圖片﹞

「女神級高攀唔起」

說到江嘉敏時,Arnold卻避忌說:「真係識得太耐喇!已經變咗姊妹,佢女神級嘅級數完全高攀唔起。」Arnold透露自己感情穩定,女朋友係圈外嘅,從事教育工作。江嘉敏亦喺受訪時否認戀情:「我哋冇拍過拖,都唔覺佢有追求我嘅意思。」

分享: