【1+1的深情】袁文傑威嚴形象崩壞?女友張潔蓮爆:有時佢都會撒嬌

(影片截圖)

藝人田蕊妮主持的新節目《1+1的深情》,擺明車馬畀獲邀的嘉賓情侶放閃,而在第一集就請來「游生」袁文傑以及「Jackeline姐姐」張潔蓮,Jackeline更大爆袁文傑私下喜歡撒嬌!

張潔蓮大爆袁文傑會撒嬌(影片截圖)

袁文傑睇恐怖片會撒嬌

袁文傑生得高大威猛,加上「游生」的形象讓人覺得充滿威嚴,然而Jackeline卻笑言男友有時候亦有小孩子的一面。Jackeline曾經擔任兒童節目的主持,當田蕊妮問到Jackeline會否當袁文傑是小朋友時,Jackeline大爆:「有時佢都會撒嬌,唔好睇佢咁高大!」而袁文傑則補充說:「我哋去睇恐怖片,我又要睇又要驚,驚嘅時候我會挨住佢,我話『哇!好恐怖呀!』。」對此Jackeline都笑言自己比較少看到男友這一面,覺得相當搞笑!不過一個六呎幾的大男人會挨住嬌小的女友撒嬌,光是想像都覺得萌,又難怪親身面對的Jackeline會如此開心!

袁文傑自爆睇恐怖片驚得濟會挨住女友嗌恐怖(影片截圖)
張潔蓮坦言好少見到男友呢一面,都覺得好搞笑(影片截圖)
分享: