信錯公司Dress code 吳業坤另類搶鏡

無綫強勢主打的直播AppBig Big Channel」昨日(23號)正式全球發布,無綫為隆重其事,於昨晚舉行盛大的啟動禮,並主動全台藝員出席撐場!當晚不論男女藝員,個個都着到靚一靚示人,唯獨吳業坤(坤哥)又出位喇,皆因他着螢光黃Tee襯牛仔褲,真係離遠都已經望到佢!

吳業坤件衫好搶眼(Instagram圖片)
吳業坤件衫好搶眼(Instagram圖片)

Smart casual 不可信

而他昨晚上傳該造型的照片到社交網,並留言說:「以後Dress code Smart casual 不可信 不過我點著都係咁好睇 #個個都老西」 見到相中的坤哥一副生無可戀的樣子影相,一班粉絲都安慰他說這個造型不錯,更笑言「你家下黃色衫,下半身配牛仔褲咁至handsome」及「你唔老西先突出嘛!」雖然造型上坤哥同個活動及出席藝人有點格格不入,但至少他又成功帶起話題,加上昨晚有數以百計的藝人,他呢身打扮能從眾人當中脫穎而出,亦是一件好事吧!

真係一眼就搵到坤哥(影片截圖)
真係一眼就搵到坤哥(影片截圖)
分享: