姊妹情深 黃智雯化身洗頭妹服侍胡蓓蔚

藝人胡蓓蔚(豹嫂)日前與胡定欣去High Tea兼影靚相,不過她就在社交網「投訴」定欣說:「#又搵我做司機 #又逼我襯衫」不過豹嫂上次畀人老點做阿四,今次就輪到佢點番人!

黃智雯變身洗頭妹

話說黃智雯(Mandy)於社交網上傳一段片段,並留言說:「為姊妹,獻出我的第一次 #處女下海作 #洗頭妹4號 #sisterhood 」原來Mandy做洗頭妹幫豹嫂洗頭,豹嫂瞓喺度拍住片,錄低畀Mandy洗頭過程,並好舒服咁話:「乜嘢叫做姊妹情深,呢個時候就可以體會出!因為我今日要返兩轉工,但係唔想再落妝,唯有瞓喺度洗,但瞓喺度洗唔到,跟住我即刻Call佢(Mandy)過嚟幫我洗頭,多謝你呀Mandy!」至於Mandy亦十分專業,細心幫豹嫂洗頭的同時又問對方:「要唔要按摩呀Madam?」Mandy更笑言這是全香港最珍貴的「Man Man salon」!不少粉絲都羨慕她們的姊妹情深,仲表示想找Mandy幫手洗頭添!

豹嫂搵Mandy幫手洗頭(影片截圖)
豹嫂搵Mandy幫手洗頭(影片截圖)
Mandy好pro呀(影片截圖)
Mandy好pro呀(影片截圖)
仲咀咀添!(影片截圖)
仲咀咀添!(影片截圖)
分享: