蕭正楠自甫女裝照 曹永廉叫用嚟辟邪

有留意前排藝人蕭正楠(Edwin)及曹永廉的社交網的話,都會見到兩人為了宣傳新劇《超時空男臣》,不惜出賣對方,曹永廉更甫出Edwin扮「潘金蓮」的造型,非常重口味!而Edwin扮「潘金蓮」的情節終在昨晚(19號)播出,Edwin亦有在節目播出前在社交網再宣傳!

翠如讚可愛

Edwin在社交網上傳自己扮女人的照片,並留言說:「其實蕭佳麗都幾可愛吖⋯⋯聽講佢同佢細妹好似餅印一樣!想減肥嘅朋友可以用呢張相做wallpaper⋯⋯唔講嘞電視見#超時空男臣 #42E」之前都是曹永廉上傳Edwin的女裝照,但今次到Edwin自己玩自己,仲自嘲叫大家想減肥就用他的照片,十分搞笑!雖然Edwin都頂自己唔順,不過女友黃翠如竟然好Buy,仲留言說:「可愛的蕭佳麗」而老友曹永廉就毫不留情面,講笑說:「714到,用來辟邪啱呀」唔知大家又會想點用呢張相呢?

蕭正楠Instagram留言
蕭正楠Instagram留言
分享: