【港姐】畫重鼻影惹整容疑雲 佛地Moon:下次唔敢咁重手啦

香港小姐昨日進行次輪面試,61位佳麗前往無綫會見評判及傳媒,當中在首輪面試憑住同佛地魔有異曲同工之妙而受到關注的「間尺鼻」Angelica,無緣晉身次輪面試。不過走咗個佛地魔,就嚟另一個佛地魔,而該位佳麗就是有「佛地Moon」之稱的Moon Ho

玩自嘲

話說昨日面試中傳媒見到Moon的鼻比較特別,因而惹來她整容的疑雲,她即刻於傳媒面前用力捏鼻以示清白。不過報道出街後未知是否惹來不少關注,她特意於社交網再澄清一次表示,仲自嘲一下說:「抺左(咗)個鼻影有無『真』啲啊個鼻#佛地moon#好有創意#下次唔敢咁重手啦#師父明白了#自嘲下先。」

而作為Britney Spears粉絲的Moon昨日面試結束後就前往世博觀看演唱會,並於社交網上傳在會場的照片兼留言說:「面完試即刻沖去睇,遲左(咗)一個鐘,好彩去到發現佢都遲左(咗)一個鐘(喜極而泣樣)」

Moon Ho Instagram留言
Moon Ho Instagram留言
分享: